Šeštadienis, 27 lapkričio, 2021

Alfo Bandymų stotis. Greiti salotų padažai ir technologės triukai kasdienai

Šio ketvirtadienio laidoje Alfas ir maisto technologė Vida atskleis visas paslaptis: kaip pasigaminti padažą, kuris nesusisluoksniuotų? Kokius ingredientus jam rinktis?
Maisto technologė papasakos, kodėl geriausia rinktis kambario temperatūros produktus, koks ingredientas turėtų būti pagrindu ir kodėl padažui gaminti ji renkasi stiklainį?
O Alfas parodys, į ką reikėtų atkreipti dėmesį renkantis plakimo šluotelę, kaip nesusigundyti gražiu dizainu, kuris nebus nei naudingas, nei patogus.
Žiūrėkite jau šiandien 10:30 val. per Delfi TV.

RAŠYTI ATSAKYMĄ

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

- Reklama -