Trečiadienis, 20 sausio, 2021

„Druska ir pipirai“: gastronominė kelionė į Aziją – bekaulis karpis terijakio ir medaus padaže

Nors lėktuvų gaudesys pakilimo takuose nutilęs, vis tiek galime pažinti pasaulį ir jame keliauti. Tam šiuo metu idealiai tinka gastronominės skonių „išvykos“, kurias organizuoti įmanoma čia pat, nuosavoje virtuvėje. Nusikelti į egzotiškąją Aziją šiandien kviečia pirmasis kulinarinės laidos „Druska ir pipirai“ epizodas šiemet. Karpio juosteles azijietiškai skrudina kulinarijos technologė Lina Barčaitė ir „Liu Patty desertinė“ šeimininkė Liucina Rimgailė. Šiame epizode sužinosite ir tai, kaip nesunkiai nukaulinti karpį, kad šios žuvies kepsneliai įveikiami taptų netgi mažiausiems valgytojams.

RAŠYTI ATSAKYMĄ

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia