Penktadienis, 30 spalio, 2020

Orijus Gasanovas gamina greitą vakarienę draugams: ši virtuvė Lietuvoje dabar ypač populiari

Maistas ir jo gaminimas – šių dienų bendravimo būdas. Pamiršti laikai, kai prie puodų vargsta viena šeimininkė, o svečiai tik skuba prie stalo ir viską ragauja. Šiandien draugai gamina kartu: bendrauja, eksperimentuoja, dalinasi patarimais ir kiekvienas patiekalą pritaiko savo skoniui.

„Tex Mex“ virtuvė – idealus pasirinkimas jaukiam draugų vakarui. Šį kartą su žurnalistu, laidų vedėju ir keliautoju Orijumi Gasanovu, „Santa Maria“ skonių eksperte Ieva Pikžirnyte ir „Delfi“ laidų vedėja Kornelija Jasiūnaite gaminsime du patiekalus: užkeptus kukurūzinius traškučius – načios (isp. nachos) ir JAV bei Meksikoje labai populiarus takus (isp. taco).

RAŠYTI ATSAKYMĄ

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia