Sekmadienis, 25 rugsėjo, 2022

Receptų receptai: Humusas su burokėliais

500 g konservuotų avinžirnių
2 skiltelių česnako
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
½ šaukšto kumino
½ šaukšto džiovintos kalendros
½ šaukšto rūkytos paprikos
1 citrinos
2 IKI virtų burokėlių
170 ml aliejaus
2 ridikėlių su lapeliais

1. Į indą dėkite konservuotus avinžirnius, česnakus, berkite druskos ir pipirų bei visus likusius prieskonius. Išspauskite 1 citrinos sulčių, sudėkite IKI virtus burokėlius, pilkite aliejų (150 ml) ir viską sutrinkite iki vientisos konsistencijos, jei humusas bus tirštas, galima įpilti šiek tiek vandens.
2. Į lėkštę dėkite humusą, ant viršaus užpilkite likusio alyvuogių aliejaus, pagardinkite druska ir pipirais bei uždėkite pusiau perpjautus ridikėlius su lapeliais.

RAŠYTI ATSAKYMĄ

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

- Reklama -